-ACTIVITATS DE LES MOSQUES

De Lledonerwiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

BUNYOLS

Com cada any, dia 21 d'octubre, dia de les Verges,  és típic menjar bunyols. Nosaltres, ara que som grans, varem anar al forn del Passeig a comprar-ne i menjar-ne. Sabeu que són de bons, tan ensucrats i dolcets!

RUETA

Dia 31 de Gener, es va cel·lebrar la Rueta que es va cada any abans de començar la Quaresma. Enguany, el tema que es va elegir a l'escola per desfilar per la Rueta, varen ser els contes clàssics. Als alumnes de 3 anys i de 4 anys ens va tocar el conte del Flautista d'Hamelin, per tant tots els nins i nines ens varem disfressar d'unes gracioses ratetes, unes grises i les altres roses. Les mestres, no anaven de rates, sinó de flautistes, amb un bon capell i una bona capa.

A les 15 hores ens varem reunir a la plaça Pax, apunt per desfilar pels carrers de Felanitx, lluint els nostres vestits. Molts nirviosos i amb molta il·lusió per a que tothom ens veiés, ens varem agafar a a cordeta i varem começar el recorregut pels carrers. Sabeu que n´hi havia de gent que ens mirava, ens feia fotos! Ens varem portar molt bé, i varem arribar fins al Parc, una mica cansats, però encara varem desfilar per la pista per a que tota la gent que hi havia veiés els vestits que duiem. Després ens varen donar berenar i mentre esperavem que ens venguéssin a cercar, agafarem forces berenant.

TOCA-TOCA I XERRADES CANYPLANT

Dia 22 de Febrer va venir a'escoleta un home carregat d'animals. Tots estavem molt il·lusionats per veure quins animals ens duria a mostrar. Varem entrar a l'aula de Psicomotricitat, ens varem asseure i l'espectacle va començar! Varem veure tortuques, granots verds i grocs, langardaixos i serps! una de color blanc i una de molt grossa. Ens ho varem passar molt bé, tots voliem tocar i veure els animals d'aprop, i ens varem poder fer fotografies amb tots.

Aquest mateix home, dia 27 de Febrer va venir una altra vegada a l'escoleta. Aquest cop varem trobar dos pósters molt grossos de dos cans dins l'aula de Psicomotricitat. Ens va agradar molt tot el que ens va contar aquell home sobre les mascotes, que hem de tenir cura d'elles, pentinar-les, donar-los menar i beure, treurer-les a passejar, etc. Tots ho varem entendre, a que aquell home i va posar molt d'interès per a que entenguéssim tot el que ens volia contar. Al final ens va donar un pin d'un ca a cada nin i tots varem estar molt contents.

Animals 2-08.jpg

Xerrades canyplant 08.jpg
Animals 1-08.jpg
Eines de l'usuari