-SORTIDES DE LES MOSQUES

De Lledonerwiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

SORTIDA A MERCAT

aula 3 anys A
Dia 26 de Febrer els nins i nines de 3 anys varem anar a comprar fruita al Mercat de Felanitx. A les 9 hores del matí, tots estavem ben preparats per agafar-nos a a cordeta i partir cap al mercat. Pel carrer ho ferem molt bé, no ens amollarem de la corda i anavem per damunt de la cera. A din el mercat varem veure moltes coses, carn, peix, fruita, flors,... Però nosaltres anavem a comprar fruita per després berenar-ne!, així que en petits grups i amb l'auda de les mestres, varem esperar el nostre torn, i després varem anar demanant a a venedora tota la fruita que voliem per berenar. Finalment varem pagar tota la fruita que haviem comprat i varem partir cap a l'escoleta ben carregats de fruita. Una vegada arribats a l'escola ens varem asseure al pati i varem berenar de fruita. La maoria varem voler tastar totes les fruites que haviem comprat i no en varem deixar ni una!

Mercat 1-08.jpg


EXCURSIÓ AL SAFARI

Ja és divendres! dia 14 de Març! Avui anam d'excursió al Safari! Segurament aquestes varen ser les parau


les que varen dir al matí en aixecar-se molts dels nins i nines de 3 anys!

Tots teniem molta il·lusió per anar d'excursió, anar amb autocar i veure molts d'animals. Tot d'una en arribar al Safari varem anar amb l'autocar a veure els animals que hi havia. Cabres, nyus, estruços,... i monees!n'hi havia moltes, grosses, petites, de to tamany! I quan veren tants de nins i un autocar tan gran varen venir a conèixer-nos! varen pujar a damunt l'autocar i es passejarem una estona. Després varem veure hipopotams, rinoceronts, jirafes,... molts i molts d'animals!

Quan baixarem del'autocar, berenarem pe agafar forces i anar a veure més animals, aquesta vegada caminant. Verem monees, lloros, elefants, tigres, lleons, guepards, etc. Finalment les mestres ens deixaren anar a jugar a les engronxadores, oon també ens ho passarem molt bé! De tornada amb l'autocar, uns ens adormirem, altres cantavem, altres jugavem,... però tots estavem molt cansats i amb moltes ganes dfe contar tot el que haviem vist als pares!

Safari 036.jpg Safari 094.jpg
Safari 003.jpg


Eines de l'usuari