ACTIVITATS 2n A Primària (2006.2007)

De Lledonerwiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

EXPRESSIÓ LLIURE

Sa nostra mestra enguany vol que ens convertiguem en grans escriptors. I per això cada setmana ens fa fer una redacció sobre un tema. Al principi ens costava un poquet escriure, ja que no sabíem qué posar i ens feia un poc de por, però ara ja hi estam avesats i ens encanta i de cada pic ho feim millor.

Sa mestra diu que si seguim així en ésser grans podrem escriure llibres.

Aquí hi ha una mostra.


LA TARDOR

Ara ja som a la tardor, cauen les fulles dels arbres i són de color marró, però quan les fulles són a l'arbre són verdes. A la tardor menjam castanyes i bunyols.A mi m'agrada la tardor perque la meva germana ha nascut a la tardor. A la tardor la meva mamà ja treu les mantes i també les estufes i les jaquetes.

Les formigues i les papallones s'amaguen en un lloc molt calent. A la tardor l'estufa ens comença a encalentir perque ja fa fred.

A la tardor anam a l'escola, i a mi m'agrada molt anar a léscola. Ala tardor plou molt i quan plou i fa sol surt l'arc de Sant Martí.

VISITA PRÈVIA MONDRAGÓ

Divendres día 9 de març ens visità a la nostra classe la monitora del Parc Natural de Mondragó,ens explica que era el Parc de Mondragó i també què veuriem;entre ells platges,torrents,conreu de secà, així mateix quins materials trobariem a aquests llocs.

Ho feu mitjançant un joc molt divertit i entretengut ,era un joc de memòria i atenció.Per parelles descobrirem:arena,còdols,llavors,algues,plantes,i fins i tot fems.Elements que els nins trobaran a la visita.

Finalment els explicà que també realitzarem un activitat de sembrar plantes,arbres i arbuts,entre elles pins,romanis...

La visita de la monitora fou molt interessant esperem que la sortida que farem el proper dijous dia 22 de Març també ho sigui ,si el temps ens ho permet.

La visita a Mondragó no va poder ésser el dia que teníem previst degut al mal temps. Si no hi ha res de nou està previst anar-hi el proper dia 15 de maig.

SANT JORDI 2007

Enguany dedicarem la festa del llibre,que és dia 23 d'abril, als pirates.Durant tota la setmana les tutores hem anat preparant una sèrie de tallers perque el proper dia 27 d'abril que és el dia que farem festa grossa( ens reunirem tots a l'edifici de Sant alfons),estigui tot a punt.

Eines de l'usuari