ACTIVITATS 2n B (2006-2OO7)

De Lledonerwiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

LA NOSTRA FEINA DE CLASSE

Ala classe de segon treballam l'expressio escrita de diferents formes:a partir de dues paraules,a partir d'augmentatius o diminutius i ens surten unes històries d'allò més divertides,espontànies o entretengudes.

Aquí en teniu una petita mostra.

Hi havia una vegada una nineta petiteta que tenia una moixeta que nomia Floreta i vivien a una caseta molt petiteta, que tenia una cuineta i una saleta,era molt divertidet perquè també tenien quatre cadiretes amb una tauleta rodoneta.

Era tan divertit que tothom li deia com és que aquesta caseta és així de petiteta? és com una formigueta i és de color rosa i tenc molts d'amiguets:una conilleta i més amiguets que venen a prendre es solet en es terradet i després anam a jugar en es patiet.

FI

2n B


També treballam altres temes com són :


LA MEVA CLASSE DE MÚSICA

La mestra de música ens ensenya les corxeres, els silèncis, les claus de sol i també ens ensenya cançons que són pentagramas i moltes coses més. Ella du un trena i toca la guitarra espanyola.


2n B


VISITA PRÈVIA MONDRAGÓ

Divendres día 9 de març ens visità a la nostra classe la monitora del Parc Natural de Mondragó,ens explica que era el Parc de Mondragó i també què veuriem;entre ells platges,torrents,conreu de secà, així mateix quins materials trobariem a aquests llocs.

Ho feu mitjançant un joc molt divertit i entretengut ,era un joc de memòria i atenció.Per parelles descobrirem:arena,còdols,llavors,algues,plantes,i fins i tot fems.Elements que els nins trobaran a la visita.

Finalment els explicà que també realitzarem un activitat de sembrar plantes,arbres i arbuts,entre elles pins,romanis...

La visita de la monitora fou molt interessant esperem que la sortida que farem el proper dijous dia 22 de Març també ho sigui ,si el temps ens ho permet.


ESCRIVIM UN DIÂLEG

LA MARE I ELS SEUS FILLETS

MARE:Què tens deures fill gran?

FILL GRAN:Estudiar coneixament del medi,però no he pensat a dur el llibre.

MARE:Però si tu ets el més gran i el més responsable.

MARE:I tú fill mitjà?

FILL MITJA:No duc res,però la mestra m'ha posat una nota.

MARE:Ara s'altre!

MARE:I tu fill petit?

FILL PETIT:He aprovat un exàmen!

MARE:Que bé!

2n Primària.DANIEL MUÑOZ XAMENA


DIADA DEL LLIBRE

Al llarg d'aquesta setmana hem realitzat distints tallers per celebrar LA DIADA DE SANT JORDI,el tema tractat enguany són PIRATES I CORSARIS.

La setmana pasada fèrem una visita a la llibreria de l'escola i tots els nins que ho desitjaren pogueren comprar un llibre.

Aquesta setmana la començarem estampant a la nostra camiseta un lloro famós als contes de pirates i corsaris .Ho ferem emprant la tècnica de plantilles: Els nins amb un tampó marcaren el dibuix.També hem pintat un mocador de pirates,els nins estaven molt engrescats.

També hem preparat un pagat per poder realitzar divendres una sessio d'aventura amb els professors d'educació física.Serà fantàstic.

Divendres també aprendrem la canço dels pirates ,ens desfressarem i realitzarem una serie de tallers entre ells:llibret de pirates i corsaris,mural gegant i pintarem un dibuix que penjarem al pati de l'escola.Serà un dia fantàstic.

Eines de l'usuari