ACTIVITATS 3r B (2006-2007)

De Lledonerwiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

PROJECTE "COM MENJAM"

Aquest curs ens va arribar informació d'un programa concurs,organitzat pel Govern Balear, que ens va parèixer prou interessant ja que implica plàsticament l'alumnat dins el món del aliments i de tot el que fa referència a una alimentació sana i equilibrada. Amb tot això, també es treballa l'assertivitat i tolerància cap els companys ja què, el treball propiament dit, consisteix en fer una cara amb ingredients que hem de consumir per alimentar-nos adequadament i així es van creant cares totalment diferents unes de les altres i totes elles igualment importants. Aqui teniu uns dels plats que s'han fet.

Platcuina-1-2006-2007.jpg


perque no heu posat més plats com aquest menjar. Aquest menjar no és massa "xulo". --Fciria.


BINGO ORTOGRÀFIC

Aquesta activitat ens agrada molt. Jugant, aprenem els dígrafs i grafies més difícils per escriure correctament la nostre llengua. Dínàmica del joc:


  • El primer dia ens varen repartir un cartró a cada un amb tots els dígrafs i lletres que, venien ben taladrades i a punt de rompre. Les vàrem separar i guardar dins una bosseta posant el nostre número a cada fitxa per, si ens caien a terra, saber de qui son.
  • El joc segueix les regles del Bingo tradicional.
  • Abans de començar a cantar les lletres, si tenim dubtes, la mestra ens ajuda a col.locar les lletres correctament.
  • Tot seguit la mestra comença a treure lletres i el Bingo comença.
  • El que fa Bingo guanya unes galletetes salades d'aperitiu.


MIRAU!!!

Bingo 3r B.jpg Bingo1 3er B.jpg

Eines de l'usuari