Concurs de fotografia

De Lledonerwiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Ens presentarem tots al concurs de fotografia que organitza la conselleria d'educació. El títol del concurs és Itineraris de les Balears i està dins la setmana de la ciència. Hem de fer una foto a un lloc del municipi de Felanitx que ens agradi especialment i volguem compratir amb els altres.

El que hem de fer és anar sempre amb la camera de fotos digital a damunt i quan trobem una situació que creguem que val la pena destacar li fem una bona foto. Si ja tenim un lloc preferit per anar-hi a aïllar-nos podem fer-li la foto directament. Una vegada tenguem la foto feta la mostram a na maria antònia (que vos posarà una nota per fotografia) i després en Jaume Obrador ens ajudarà a penjar-la a la pàgina web corresponent.

Quan tenguem la foto penjada per al concurs el que hem de fer és convidar a tothom conegut a que visiti la pàgina i voti la nostra foto. Guanya qui tengui més punts ... i els regals estàn bastant bé. Així que ànims a tots i feu via que el temps corr en contra !!!

Si voleu, vos podeu anar registrant i xafardejant les fotos que ja hi ha penjades. No fa falta penjar la foto en el moment de registrar-se, ho podeu fer per separat o no penjar cap foto després. Aquí vos record sa pàgina a on heu d'anar: http://itineraris.balearsfaciencia.org/


Per tornar a Imatge i expressió

Eines de l'usuari