DIMONIADA 2007-2008

De Lledonerwiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Benvolguts dimonis i dimonions:

Ja fa unes quantes setmanes que hem començat a preparar la nova temporada. De moment, hi ha comanats 14 vestits nous i 2 màscares, a més de les noves incorporacions a la colla de tamborers amb un total de 17 participants.

Si encara no us heu decidit, però us fa ganes participar amb nosaltres a la festa de Sant Antoni, hi sou a temps. Però no espereu molt que després hem de fer massa corradisses. Només cal que us poseu en contacte amb na Catalina Colom o que passeu per secretaria a informar-vos.


NOUS VESTITS


MÀSCARES


TAMBORERS

Els assajos són els dissabtes dematins a les 11:00 al pati de Sant Alfons. Duren un poc més d'una hora. Els divendres horabaixes es faran alguns assajos extres quan s'acosti alguna actuació.

La colla de tambors a més de participar a les festes de Sant Antoni també actuarà a la Rueta, a la Festa del LLibre, a les Jornades esportives i al final de curs. I com és de suposar serà un dels plats forts el dia de la inauguració de l'Escola Nova.


TALLER DE DECORACIÓ

Està previst que durant la primera quinzena del mes de gener muntem al laboratori de l'escola el taller de decoració per a tots aquells que heu de pintar el vostre vestit (tant si l'heu comanat a l'escola com si el vos ha fet algun familiar). Si algú es vol retocar el seu també pot aprofitar aquests dies per fer-ho.

Abans de Nadal us informarem de l'horari d'aquest taller.

Eines de l'usuari