El FITNESS

De Lledonerwiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Benvinguts a nquest enllaç fet per jo mateix on es parla majoritàriament del Fitness.De moment encare està en construcció però el més probable es que posi una mica dinformació del fitness, de l'AEFA , BTS (Body Trainig System) i Les Mills.

Contingut

El FITNESS

Benvinguts a aquest enllaç fet per jo mateix on es parla majoritàriament del Fitness.De moment encare està en construcció però el més probable es que posi una mica dinformació del fitness, de l'AEFA , BTS (Body Trainig System) i Les Mills.

Començarem definint una miqueta que es el Fitness.És una forma innovadora, moderna i tecnològica de ferr esport,s'entén per Fitness a la actitud que té una persona per a la realització d'un o més esport, en altres paraules, la força i resistència muscular i cardiovascular juntament amb l'agilitat i capacitat de coordinació. Majoritàriament el Fitnes es una manera de realtzar esport dins un gimnàs no només realitzar esports concrets com are :futbol, tenis, rugby,etc.

Indiscutiblement l'activitat física freqüentment, sempre de forma regular segons l'edat, resistència, i estat de salut, es de vital importància per una persona tan desde el punt de vista físic com mental, ja que la pràctica d'esport elimina l'estrés, la depresió, manté un pés adecuat, allibera energíes, ajuda al funcionamet del sistema cardiovascular, respiratori i inmunològic, entre molts d'altres beneficis més que sens dubte allarguen la vida i fa queaquesta sigui millor.

AEFA

L'AEFA o Activitats Espanyoles de Fitness i Aerobics es una associació que creada per una serie d'esportistes professionals, intructors i directors de distints gimnassos del món, es dedica a crear diferents institucions amb diferents formes de fer esport de manera divertida i al mateix temps es fa que esport.Les institucions creades a partir d'AEFA són: BTS ( Body Training System) i Les Mills. Parlarem i posare informació , imatges.. de cada una d'aquestes institucions.

BTS (Body Training System)
Les Mills

Les MIlls Body Training System va ser creada per el senoy LES MILLS, campió olímpic 4 vegades, batle durant 12 anys de la ciutat més gran de Nova Zelanda, i entrenador d'atletes campions mundials. L'any 1968 va crear Les Mills International, especialitzada amb programes per a la salut i per la diracció d'empreses dedicades al fitness. A través de les seves delegacions a Australia i Nova zelanda es va anant expandint fins a convertir-se amb tota una referència a la indústris del fintess. Les seves pròpies instal.lacions esportives, Les Mills World of Fitness, són considerades com "un dels millors clubs millor dirigits en tot el món" per els més prestigiosos professionals del sector.

Desde 1987 aquesta prganització s'ha espezialitzat en el desenvolupament de innovadors programes de rutina de exercici. Amb la seva prticular visió de les activitats dirigides, han creat 7 programes d'èxita internacional entre els cuals destaque: BodyCombat, BodyPump, RPM, BodyBalance, BodyJam, BodyAttack i BodyStep.

L'any 1980, les instal.lacions de Les Mills International a Auckland destinaven una petita sala amb una capacitat màxima per a 30 persones a les activitats dirigides, i la mitja d'asistència a aquelles classes era entra 10 i 20 persones. Amb la implantació dels seus programes de rutina ( basats en la precoreografía i la formació continuada dels instructors ) l'asistència a les clases augmentà tant ràpidament qu el club es va veure obligat a ampliar progressivament les seves sales d'activitats de 30 a 80 persones, després a 150, i finalment a 300. Actualment el gimnàs te tot un edifici dedicat únicament a les sesions d'activitats dirigides amb classes setmanals programades en 3 sales amb una capacitat per a 100, 200 i 300 persones respectivament.

Un del principals objectius d'un Club es optimitzar l'ús de les sales d'activitats dirigides, reduïr l'inversió amb maquinària per a les sales de Fitness (comprar, mantenir i renovar) augmentar la satisfacció dels clients que es reflexen amb la seva fidelitat i atreure a nous socis.

Els programes de Body Trainig Sytems ajuden a aconseguir aquests objectius.Body Combat

BodyCombat

És un apassionant programa d'entrenament aeròbic que té l'origen amb les arts marcials. Es el programa més sensacional de la nova era i una explosió d'energía. Creat per elevar la teva intensitat de treball i nivell de condició física, de forma saludable i divertida.

Els moviments especials de braços i cames ho converteix amb un entrenament que tonifica i fortaleix la musculatura, al mateix temps que es consumeixen gran quantitat de caloríes. Millora la teva capacitat cardiovascular, coordinació, força muscular, agilitat i flexibilitat.

La màgia de BODYCOMBAT ens permet traspassar els límits de la rutina diària, deixar enrrera les inhibicions i l'estrès,am cada cop de puny, genollada o crit.

Body Pump

BodyPump

És la revolució de l'entrenament amb barres i dics qu està arrassant a tot el món. Es l'autèntic, l'original, el millor programa d'exercicis de tots els temps.Més de 9000 instal.lacions i sentenars de milers d'instructors ja entrenats el certifiquen com el major èxit al món del fitness.

Fortaleix, tonifica i defineix la musculatura de tot el cos a través de la combinació de tècniques de musculació i d'exercicis físico-terapeutes uqe determinen una millora notable de la postura corporal.

BODYPUMP està disenyat per aconseguir que els alumnes obtenguin, de les sessions d'entrenamet de força, els màxims beneficis en el menor temps possible.

RPM

RPM

És una experiència diferent al ciclisme indoor amb grup amb les millors coreografíes, músiques i tècniques de motivació.

RPM és un programa de ciclisme indoor que té per objectiu desenvolupar la capacitat cardiovascular i poder consumir prop de 900 caloríes amb 60 minuts, cosa que ho converteix amb un "BEST SELLER" per a tots aquells fanàtics dels programa de reducció de grassa corporal.

Les classes han estat estudiades, disenyades i aprovades en un laboratori abans de ser aplicades, garantitzant beneficis als participants sense deixar mai de banda la seguretat.

RPM és un dels programes més motivants de Les Mills International, ja que utilitza les millors músiques del moment i els instructors millor preparats. No requereix coordinació ni experiència previa.BodyBalance
== BodyBalance ==

És la revolució a l'entrenament de cos i mentalitat. Cambiarà per a sempre le percepció del nostre cos.

BODYBALANCE combina els principis fundamentals de Yoga, Pilates, Tai-Chi i del mètode Feldenkrais, per crar un treball que aconsegueix dur el nostre cos i la nostre mentalitat a un estat d'equilibri i harmonía. Reduïr l'estrés i millorar la força, la flexibilitat, l'equilibri, la postura i la capacitat de concentració, són els objectius principals de BODYBALANCE.

La recerca del coneixement del cos i la ment, especialment disenyat per professors especialitzats, plenamet concients de les necessitats de cada alumne. Permet veure resultats ràpidament, al mateix temps que et diverteixes entrenant.


BodyJam
== BodyJam ==

BODYJAM és irressistible.

És el resultat de combinar moviments de distins estils de ball com són:Funk, Groove, Ritmos Latinos, Caribeños, Street Dance, Tecno, Hip-Hop, Disco, Jazz,etc...

Adamés de garantitzar una gran millora en el nivell de condició cardiovascular, BODYJAM promou un augment de la consiència corporal, millorant la cualitat del moviment i desenvolupament de la noció del ritme.

Una experiència única. La música, el ball, el moviment i la diversió.. tot amb un!! BODYJAM és una autèntica festa, és una activitat que tots podem practicar.


BodyStep
== BodyStep ==

BODYSTEP és la millor forma de cremar caloríes i de tonificar cames i glúteos.

BODYSTEP ha estat disenyat per especialistes reconeguts mundialment per a poder garantitzar els màxims resultats en el menor temps possible ja que combina el treball cardiovascular amb la resistència i potència.

BODYSTEP està pensat per a que tots i cada un dels alumnes de la classe puguin beneficiar-se de tots els resusltats que ens ofereix aquesta activitat sense importar l'edat, sexe o nivell de condició i habilitat física.