Jaume bennassar 93

De Lledonerwiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

J@UM€

HOla, som en Jaume...

$$$&$$$ J4wM€
[[Imatge:{{{Imatge}}}|300px]]
Curs 3 ESO A
Data de naixement 3/8/1993
E-mail jaume_jbo33@hotmail.com
Lloc de naixement Felanitx
GUSTOS
Un llibre La mort entra en joc
Un joc Pes 6
Una pel·li Garfield 2
Una sèrie Aqui no hay quien viva
Un esport Futbol
Un ídol Roy Makaay
Un plat Pizza...


El meu equip favorit

EL depotivo de la coruña es el meu equip favorit

Que m'agrada?

M'agrada jugar amb l'ordinador, amb la play i a futbol

Alguns profesors

Bueno...vos parlare del que trop de cada professor. D'on toni:Bueno, a don toni totom el coneix, ja sabeu com es...pero per molt que diguin a jo quant no se posa a pegar crits(quasi mai)me cau be. Gero:bueno na gero sempre va de bromes menos quant s'enfada que un crit dels seus sorden a kualsevol. Xisco:Es un bon mestre que sempre va de bromes i me cau molt be!!!

Alguns amics

Xavi,Pep Marti, Toni.g.,Joan.m.,P.Antoni,Toni.b. i Cristian...

El meu idol

El meu idol es en ROY MAKAAY es un jugador de futbol que antes va jugar en el meu equip favorit el DEPOR i que per jo es el millor jugador del mon.Visca la corunya!!

Viatge a Holanda

Dia 6 de desembre amb banda de musica de felanitx vaig anar de viatge a Holanda.Alla tocarem dos concerts, ferem unes quantes excurcions i mos ho pasarem molt be!!!.El millor varen esser les holendeses!! Per tot hi havia holendeses que estaven bones.Tambe moltes bicicletes totom anava amb bici.Tornarem dia 10 de desembre a les deu de la nit.I com jo dic:VISCA HOLANDA I VISCA SES HOLENDESES!!!

visca el depor!!
Que mono!!
aixo som jo!!
Ese es mi depor!!

Actual plantilla del depor

1 POR Dudu Aouate, 2 DEF Manuel Pablo, 3 DEF Rodri, 4 MED Aldo Duscher, 5 DEF Fabricio Coloccini, 6 MED Julian de Guzmán, 7 DEL Rodolfo Bodipo, 8 MED Sergio, 9 DEL Sebastián Taborda, 10 DEL Ángel Javier Arizmendi, 11 DEL Riki, 12 MED Pablo Álvarez, 13 POR Gustavo Munúa, 14 DEF Jorge Andrade, 15 DEF Joan Capdevila, 16 MED Juan Rodriguez, 17 DEF Álvaro Arbeloa, 18 DEF Alberto Lopo, 19 DEF Antonio Barragán, 20 DEL Cristian, 21 MED Juan Carlos Valerón, 22 DEF Juanma, 23 MED Fabian Estoyanoff, 24 MED Joan Verdú, 25 DEL Filipe Luís, 26 DEL Adrián,

Definicio de escola

Sa cosa mes aburrida del mon, sa gran perdida de temps, es una cosa orible!!!!, fa oi... Cada demati quant me aixec tot feliç pens...ara tenc que anar a escola ido sa felicitat sa converteix en mal humo, mal estar, depresio...es hora de que aixo acabi.

Normas del buen estudiante

No se distrae--------Estudia las moscas. No se fuga-----------Le reclaman en otro lado. No insulta a los profesores--------Les recuerda como son. No ensucia la escuela---------Le da un toque personal. No se rie---------Es feliz. No copia----------Consulta. No duerme en clase---------Reflexiona i descansa la vista. No tira tizas---------Estudia la gravedad. El alumno debe sacar el curso con el sudor del de delante.

Consells

Lo importante no es saber, sino tener el telefono del k sabe. Estudiar es desconfiar del compañero de al lado.

Eines de l'usuari