Jornada contínua

De Lledonerwiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

El tema de la jornada continuada o separada sempre ha estat un tema molt discutit per pares, professors i alumnes. Fins i tot varem fer una recollida de firmes a favor de la jornada continuada. I m'agradaria sabre la vostra opinió sobre aquest tema. Jo personalment estic a favor de la jornada continuada. Els horabaixes, després de dinar, i en s'estiu amb la calor que fa no hi ha qui es concentri!!! A més, amb la jornada continuada tendriem més temps lliure (i tambe per als estudis i els deures, que supos que és el que tambe interesa a pares i profesors). I, a qui no li a agradat el primer mes de classe després de les vacacions feim amb jornada contínua??? Perque no podem fer-la sempre? I perque no ara? Ens varen dir que potser a l'escola nova es faria però perque no enguany? M'agradaria que escriguessiu la vostra opinió si vos interesa el tema... Alicia V.


  • Aquest tema trop que es molt interesant la meva opinió és que si que s'hauria de fer la jornada continuada sempre perquè llavors els horabaixes les tendriem lliures i tendriem mes temps per fer mes coses, ali estic d'acord amb tu--MDOliver91 19:34, 26 oct 2006 (CEST)
  • jo m'agradaria molt que poguessim fer josrnada continua pero crec que hem arribat un poc tard perque si deu vol serà és darrer any aqui pero be jo trop que està molt be perque així tens l'horabaixa lliure i fent les mateixes hores, trop que així com ho fan en el més de setembre és pot fer tot l'any--M.A.Sirer91 15:40, 31 oct 2006 (CET)
Eines de l'usuari