Quan pensam, ho feim amb paraules o podem pensar sense elles?

De Lledonerwiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

--Brotger91 17:03, 6 oct 2006 (CEST)Hola, jo crec que quant pensam en part o feim en paraules, però en part ho feim amb imatges, ja que si pensam una cosa que sigui mala de descriure en paraules, primer la pensam amb imatges per poder descriurer-la millor, però si es una cosa bona de descriure la pensam directament amb paraules.

Bones! som en Miquel Damià be jo estic d'acort amb sa opinió de na Barbara, trop que pensam en paraules i tambe amb imatges perquè si deim es nom d'un objecte mos ve a nes cap aquell objecte, vos posare un exemple si deim una casa pensam amb s'imatge de sa casa, be i això es sa meva opinió.

Hola!! Som en Pedro Sagrera. Jo trob que primer pensam amb imatges, i després pensam amb paraules, però també crec que apics nomes pensam amb imatges.Per exemple un nin petit que no sap xerrar,supòs que nomes pensa amb les imatges que a vist i li han quedat "gravades" dins del cap. Per tant trob que pensam mes amb imatges que amb paraules.

Hola som na maria antònia sirer be jo pens que pensam amb imatges i paraules perque quan tu penses una cosa que et va dir un amic, penses la imatge del teu amic a n'aquell moment i el que et diu es a dir les paraules be aixo es la meva opinió

--Pcalzado90Hola!!!!! som en Pedro Calzado (PCalzado90), jo crec que en part podem pensar sense paraules, perque per exemple en el teu subquoncient, cada pic que has de fer alguna cosa no penses,com per exemple, " ara he de anar al vater ", sino que quan tens ganes de anari i vas sense pensar " he de anar al vater " si no que agafes camí i hi vas sense pensar-ho.


Holaa!!! Som en Manuel Hidalgo i jo pens que tan pensam amb paraules tant com sense, per que que quan somiam majoriàriament ho feim mitjançant imatges i somiar es una espècie de manera de pensar, i quan per exemples estas fent un exàment mentre ho fas penses amb paraules tot el que has estudiat o memoritzat. Be ja me diras el que tu penses a la classe d'ètica.--M.Hidalgo 18:08, 10 oct 2006 (CEST)


Hola! Som en Bernat Xavier Nicolau. jo estic decort amb la opinió dels meus conpanys. Crec que en part pensam en paraules però també pensam amb imatges. Jo mir amb el que em passa a mi i es que normalment a cada pensament hi ha una seria de imatges i unes paraules. Per exemple quan pens que dema he d'anar amb moto me venen unes imatges hon vaig amb moto.

Hola!! Som na Mª Mesquida. Jo pens igual que els meus companys. Crec que pansam amb imatges i amb paraules. Per exemple pens amb el que e de fer demà i en ver al cap una imatge i una serie de paraules però jo se que pot ser una cosa que no passara.

--Pvidal91 15:34, 10 oct 2006 (CEST)Jo crec que quan pensam ho feim un poc amb tot, és a dir, segons el que pensam ho feim amb paraules, pero si ens imaginam un fet que ens agradaria que pases ens basta inmaginar-nos-ho amb imatges, també podem pensar amb imatges i paraules. Crec que solem pensar més amb imatges i paraules, que no amb paraules sense imatges.

--Amembrilla91 15:44, 10 oct 2006 (CEST) Hola!! Jo estic d'acord amb la opinió dels meus companys. Crec que quan pensam amb un fet que ha pasat o ha d pasar pensam amb imatges. Però si pensam si hem xerrat amb un amic o amb qualqú ho pensam amb paraules.

Hola! Som n'Alicia i crec que normalment pensam sense paraules. Pens que el llenguatge només és una manera de expressar i comunicar als altres el que pensam, pero no el mitja amb el cual pensam. Però hi ha excepcions, per exemple quan escrivim, abans pensam les paraules que volem escriure. Això es la meva opinió.

Hola! Som na Irene González i jo crec que pensam tant amb paraules com amb imatges, perque quan somiam, es amb imatges i es com pensar i quan xerram amb qualcu pensam amb paraules, això es la meva opinió.

--Jstruck91 11:37, 13 oct 2006 (CEST) Hola! Som na Janine i m'agradaria contestar a n'aquesta pregunta. Jo mateixa crec que pensam amb paraules pero també, a la vegada, amb imatges. Si no pensasim amb imatges, la meva opinió, o el que me pasa a jo es que a la vegada que pens amb paraules també o faig amb imatges i m'imagine la situació. No se als altres peró a mi em pasa això. En resum que jo pens que pensam en paraules i imatges.


--Enavarro91 16:04, 13 oct 2006 (CEST)Hola! som n'Encarna i crec que pensam per igual amb paraules o amb imatges. Si pensam amb una cosa que ens ha passat normalment o feim amb imatges pero si encara no ens a passar o feim amb les dues coses. En definitiva pensam amb les dues coses segons amb el que pensem.

Eines de l'usuari