SORTIDES 5 ANYS A (curs 2006-2007)

De Lledonerwiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

VISITA A LA LUDOTECA

Un horabaixa molt divertit

Els i les nines de la classe dels crancs, que som els més grans de l'escoleta, vàrem anar a la Ludoteca Pública Es Lledoner. Ens ho vàrem passar d'allò més bé, ja que va ser un horabaixa que no vàrem estar dins l'aula; no vàrem haver de fer fitxes, ni estar concentrats ni estar asseguts... Allà ens vàrem poder convertir en gent gran, disfressant-nos de pares, mares, policies. I n'hi va haver que ens vàrem poder posar unes bones sabates amb tacó. També vàrem poder ser uns bons metge, ja que hi havia una camilla i unes bones eines per a curar, també vàrem ésser bons cuiners, venedors, mestres...Hi ha de tot i molt per a jugar!. Hi ha també una gran casa, on hi ha una cuineta, cotxets, una post per a planxar.... pareix una casa de veritat, en el racó de construccions vàrem poder jugar amb els “playmobils”, animals, “legos”. Amb una paraula:va ser una sortida molt divertida. No sabem si en farem una altra de tant guai.

Ludoteca1.JPG
Ludoteca2.JPG
Ludoteca3.JPG
Ludoteca4.JPG
Ludoteca5.JPG
Ludoteca6.JPGBUNYOLADA

Els crancs mengen bunyols

Aquesta vegada els crancs en lloc d'anar a menjar peixos i berenars, vàrem anar al forn a menjar bunyols. Vàrem veure com es feien i a més la nostra mestra en va fregir anant alerta a no cremar-se. Quan varen esser cuits en vàrem menjar dos per hom, i varen esser rics. Tot això va ser perquè divendres vàrem celebrar el dia de les verges; esperam que l'any que ve hi tornem anar. MOLTS D'ANYS A TOTS I A TOTES!!!!!!!!!!!!!!!


POLICIA LOCAL DE FELANITX

Divendres passat, dia 3 de novembre, els crancs vàrem anar a fer una visita a la Policia Local de Felanitx. Vàrem arribar a l'escoleta a les 9'00h i devers les 9'15h vàrem partir. Allà hi va haver un policia que ens va explicar un poc el funcionament d'aquesta entitat; ens va mostrar uns ordinadors que saben qui som tots nosaltres, també ens mostraren un lloc on hi ha unes manilles on hi fermen la gent que no fa bonda..... I, per sorpresa nostra, allà hi vàrem trobar els gegants nous de Felanitx; na Maria Enganxa i es Gegant d'es Macolí.... sabeu que ho eren de grossos!!!!! Són enormes i nosaltres davora ells (com podeu veure a la foto), pareixem nanets!!!!


AJUNTAMENT DE FELANITX

Divendres passat, 17 de novembre de 2006, els nins i les nines de la classe dels crancs vàrem fer una visita a l'Ajuntament. Allà ens va rebre la batllessa i ens va explicar un poc el funcionament d'aquesta entitat. Ens va dur a la sala on es reuneixen tots els polítics i vàrem poder seure al seu lloc; per uns moments vàrem governar el poble. LLavors ens va mostrar on van a demanar la informació els Reis d'Orient per saber les nostres direccions i puguin arribar les joguines que hem demanat. Va ser una sortida molt interessant.


MERCAT MUNICIPAL DE FELANITX

Avui, dimarts dia 3 d'abril, els nins i les nines de la classe dels crancs hem anat al Mercat a comprar fruita. Quan hem arribat a l' escoleta, sense llevar-nos la jaqueta, hem partit cap allà; n´hi havia qualqun de nosaltres que no hi havia anat mai!!!. Allà hem vist les diferents parades que hi ha: peixateria, carnisseria, floristeria i qualquna més. Ens ha cridat l'atenció que fins hi tot hi havia un bar. Quan hem hagut mirat molt, molt, per tot, hem fet grupets (així com la mestra ha dit), i hem anat a comprar fruita. Uns hem comprat pomes, altres maduixes, uns altres plàtans i els darrers peres. Després ens hem tornat a l'Escoleta i hem berenat; ens hem acabat tota la que hem comprada i ha estat més bona que mai.

Eines de l'usuari