Taller de teatre 2006-2007

De Lledonerwiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca
 • Hola a tots i a totes.

Els nins que participam al taller de teatre de cinqué i sisé vos volem començar a fer la boca aigua i els ulls melosos fent-vos arribar la notícia de que ja estam preparats, ens hem esforçat i hem assajat a voler i... a la fi ens hem decidit!!

Així doncs volem anunciar-vos que si no hi ha cap canvi ni cap impediment que ens faci anar enrere, el proper dissabte dia 10 de Març, (res! d'aquí a un meset!) portarem a terme la nostra primera representació teatral de l'any a la Casa de Cultura de Felanitx. Esperam que comenceu a deixar-vos l'horabaixa buit per a que tenguem una gran audiència de públic, doncs hi hem posat molta il·lusió i creim que vos agradarà.

I com que això és només l'aperitiu per fer-vos entrar la gana... haureu d'esperar a la propera setmana per tenir més informació del tema!!


 • Hola a tots!!!! Som na Maria del Mar Gri. una actriu!! I ara hi ha hagut un petit canvi. L'obra de teatre es farà el diumenge 11 de Març. Res, bo de recordar, l'endemà del BARÇA-MADRID!!!! MOLTA MERDA!!!!


 • El dia ja s'acosta i el moment està al voltar... Com vos anunciava na Maria del Mar, al cap i a la fi l'obra serà el dia 11 de Març (diumenge que ve!!). Tots estam nerviosos, els decorats ja estan acabats, el vestuari penjat i a punt, la panxa amb uns ratolins que hi corren... Ai! Haurem de respirar!! I després de tants esforços esperem omplir el teatre, doncs sense la vostra presència i els vostres aplaudiments l'alegria no serà completa.

Des dels principis dels temps a ara, la família ha passat per molts de canvis. L'evolució en maneres i costums se fa evident en tots els aspectes. “Estudi Científic Familiar” no és més que una petita paròdia de les aventures quotidianes que ocorren en un nucli familiar comú, vistes des d'una òptica divertida i riallera, amb la que pretenem que en un moment o l'altre de la funció cada un dels espectadors s'hi pugui sentir reflexat de tal manera que es pinti una rialla a la seva cara.

I per a que en tengueu un poc més d'informació aquí vos passam el llistat de persontages que podreu trobar-vos diumenge damunt l'escenari.

PERSONATGES

CIENTÍFIC 1 ................................................... Bàrbara Sitges Grimalt

CIENTÍFIC 2 ................................................... Sandra Cuero Lozano

CIENTÍFIC 3 ................................................... Júlia Riera Soley

CIENTÍFIC 4 ................................................... Maria del Mar González Vicens

PARE .......................................................... Andreu Gonzàlez Jerez

MARE .......................................................... Maria del Mar Grimalt Pomar

FILLA ......................................................... Margalida Roig Chulià

FILL GRAN ..................................................... Caterina Ferriol Duart

FILL PETIT, PADRÍ ............................................. Maria Montserrat Colom

PADRINA ....................................................... Marta Barceló Oliver


MÚSICA

PERCUSSIÓ ...................................................... Juan Santiago Santiago

DIRECCIÓ

Margarita Sureda Soler

Adaptació de l'obra “Quina família!”VOS ESPERAM A TOTS!!!!!!!!!ELS NINS I NINES DEL TEATRE, GRUP CINQUÈ I SISÈ, JUNTAMENT AMB LA SEVA MESTRA VOS AGRAÏM L'ASSISTÈNCIA A L'OBRA QUE REPERSENTÀREM DIUMENGE. ESPEREM QUE US AGRADÉS!Hola! Som en Juan Santiago. Vaig participar amb la percussió a "Estudi Científic Familiar" i vos vull dir que m'ho vaig passar molt bé. Esper arribar a ser un artista!'''UN MES DE TEATRE!!!!!!!'''

Benvolguts companys i amants del teatre. A finals de maig i principis de juny podreu gaudir d'un menú complet de teatre, amb primer plat, darreria i postres. Encetarem amb els alumnes de primer de primària, llavors serà el torn del de quart, seguidament els de tercer i per acabar... les fieres de l'escoleta amb un macroespectacle i festa cloenda de tots els grups. I per si en voleu més, queda pendent d'estrenat l'obra de pirates dels alumnes de quart d'ESO.

DIJOUS, 24 DE MAIG........... alumnes de 1r cicle de primària === BLANCANEUS. A la casa de Cultura

DIJOUS, 31 DE MAIG........... alumnes de 4rt de primària ======== L'HOMENET DE PAPER. C de Cultura

DIJOUS, 7 DE JUNY ........... alumnes de 3r de primària ========= AI, LES GUERRES!. Auditori Municipal

DIVENDRES, 15 DE JUNY .......... alumnes d'infantil (3,4 i 5 anys) = LES RETETES I ELS PRETENDENTS. Auditori.

               i tots els alumnes faran una participació per celebrar la cloenda.

Us hi esperam a tots! Felanitx viu el teatre més primerenc a mans del TEATRE DES LLEDONER.!

Eines de l'usuari