Usuari:M.Hidalgo

De Lledonerwiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Manuel Hidalgo
Jo1.jpg
Curs 4t d'ESO
Data de naixement 27/05/91
E-mail manuel_2791@hotmail.com
Lloc de naixement Portocolom
GUSTOS
Un llibre Sport Life
Un joc F1 2006
Una pel·li Drumline, a todo gas tokyo race
Una sèrie CSI Miami, House
Un esport Fitness
Un ídol Fernando Alonso, David Bizarro
Un plat sincerament tot magrada !!!


Boxerplus

Hola som en Manuel Hidalgo i m'agrada que en diguin en persona i per internet BOXERPLUS, tenc 15 anys som de portocolom i vaig al col.legi de Sant Alfons de Felanitx. Aquesta idea de fer aquest espai es de la classe de tecnologia perqué aquest any el nostre professor a decidit fer una "wiki" de l'escola i que cada alumne de tecnologia i informàtica i participin fent l'espai..

Parlarem un poc de jo , m'agrada molt la F1 i som el fan número 1 de l'actual campió mundial (Fernando Alonso). També m'agrada molt l'esport i precisament un dels meus propòsits es estudira INEFC per poder així fer el que m'agrada FITNESS, i poder dirigir qualque dia un gimnàs propi. També dedicaré un enllaç al meu esport preferit que és la fórmula 1. També unes de les meves passions es la percussió jo som membre de la Sambatukada de felanitx i toc la caxa.


També dedicaré un espai al que més m'agrada,El FITNESS

Aquest espai està dedicat al meu esport preferit,LA FÓRMULA1A continuació hi ha una sèrie de fotos me ves d'amics,aficions, etcYin-yan , el bien y el mal!!
super bateria
quin es es casco des campió?
Vos pos una foto des meu cocho
Super repinique brasileño!!!
fent de DJ a una super festa!!

BICAMPEÓN

Un any més el pilot asturià a demostrat el seu mo de de conducció al volant de l'R26, i ha estat recompsat amb un segon títol mundial, ja nacumula dos i "suma i sigue"...

Després de la gran carrera a Brasil, la gran remontada de l'alemany es despedeix deixant i demostrant que sempre a demostrat ser el millor un cop mes


Fernando Alonso


Fernando Alonso