Usuari:Mvicent92

De Lledonerwiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

Es reco de ses 49cc

La mayoria de 49cc son en mecanica 2t. aquestes motes de casa (serie) no son gaire cosa, van molt limitades, i per aixo el cal fer alguna que altre preperacio.

Preparacions per enduro i supermotard 49cc (49, 70, 74, 80 i fins i tot colca 90cc)

antes de preperar les vostres 49cc pensau en els tipos de preperacions que hi ha. Hi ha les preperacions on domes es canvia el tubo i el carburador i es mente el 49cc, son les mes accequibles i el comencement de una gran preperacio. Despres ya pots comensar a possar bloc... pero sa de sebre el que es bol, se pot vole rendiment i tambe es pot cerca la fiabilitat. Yo personalment recoment la derera.

  • Per a rieju: La marca rieju fa servir motor minarelli am6 on i a una gran veriatat de peçes de diferent preu i calidad.

Si el que voleu es domes possar un tubo, as de pensar en el futur que es el que feras, i quin us li dones a la moto. De tubos hi ha: Bufandes: Son tubos, que van per dolt, donen molts baixos i mitjos, i son ideals per aquelles persones que van a fer camins i van per terrenys accidentats. De bufandes no recomand cap 49cc, sinos que recomand les 74cc ya que et donaran molt més rendiment, i amb un simpre adaptador li pots possar al 49cc. Per rieju recomand: Yasuni HM si fas contes anar sempre 49cc el seu preu son 200€. Esta fet en cons i va vestant be. Tambe tenim la gran merebella del SRL Racing line, es molt bon tubo, aque per un 49 li done moltes voltes, yo el recomand a la gent que en tenir més dobles li vulgui possar un bloc més gran. aquest tubo val 245€ i esta fet per inflat.

[continuara]


Miquel Vicens Monserrat
[[Imatge:{{{Imatge}}}|300px]]
Curs 4 Eso A
Data de naixement 31/10/1992
E-mail miquel_joan_3.2@hotmail.com
Lloc de naixement Son Valls (Felanitx)
GUSTOS
Un llibre El mecanoscrit del segon origen
Un joc Age of Empires 3/Counter Strike Souse
Una pel·li Piratas del Caribe
Una sèrie sms
Un esport Basquet/Motocross
Un ídol
Un plat Espagetis/Paella de peix i marisc


-*-//\\ AMICS I AMIGUES //\\-*-

*// Sebastia \\* Hola, que tal? esper que bé! Tia ets l'ostia, mai caviis. Per lo que vulguis ya saps que jo fare el maxim possible. Amics per sempre!!! VIVA EL MOTOCROSS

*// Marcel \\* Hola, que fas marcelet? XDXDXD. Ets un gran amic o as de tenir enconte. Com sempre te dic, per lo que vulguis!!! Amics per sempre!!! ETS ES MILLOR MANAGER XDXDXD

*// Pedro luis \\*

*// Cristian \\*

*// Yoli \\*

*// Tere \\*

*// Vane \\*

*// Xisca \\*

*// Mar \\*

*// Mery \\*

*// Noelia \\*

*// Miquel Rigo \\*

*// Calsado gran \\*

*// Calsado petit \\*

*// Virginia \\*

*// Mirian \\*

*// Madel \\*

Esports que m'agraden

si voleu sabre més coses sobre el MotoCross, el basquet i el Supermotart pitgeu aquí


Motos

rieju

KTM

Yamaha

Honda

Kawasaki

Eines de l'usuari