EXCURSIONS 6èB (2006-2007)

De Lledonerwiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Text en negreta== Excursió a Sóller ==

  • LLOC: Museu de ciències naturals de Sóller
  • TALLER: Fòssils
  • DATA: 8 de novembre de 2006
  • PARTICIPANTS: alumnes de 6è A i B de Primària
  • ACOMPANYANTS: Joan Xamena Galmés i Josep Miquel Sans Sastre.


Foto de grup de 6è A i B
Amb la monitora
Feim un joc
De qui fugim?
Taller de fòssils
L'hora del berenar...
...i del dinar.

Viatge a Barcelona

  • Dimecres: Museu Marítim, Museu de la xocolata i Sagrada Família.
  • Dijous: Zoològic, Aquari i Ocimax.
  • Divendres: Camp Nou i Cosmocaixa i Planetari (Catàstrofes còsmiques).
Dins l'avió
Al Museu Marítim
Al Museu de Xocolata
A la Sagrada Família
En Jose Vicente amb els dofins al Zoològic
Visita a l'aquari
A l'Imax amb les ulleres 3D
Berenant a l'Hotel
Som al Camp Nou
Intentant patinar a la pista de gel
Experimentant al Museu de la Ciència
De tornada a l'aeroport

COMENTARI DE NA MARGALIDA MONSERRAT


Hola som na Margalida. Vos volia dir així com mos va anar el viatge a Barcelona. A jo em va agradar molt. Per un parell de raons: L'hotel el personal era molt simpàtic. Hi havia habitacions de 2 i de 3. Noltros erem 4 dins una habitació de 3. Les visites van estar molt bé hi van ser bastant interesants.

Vam anar: al Museu Maritim on hi havia vaixells antics. Al Museu de Xocolata, que ens explicaven així com es feia la xocolata, d'on provenia, hi havia escultures fetes de xocolata, també vam fer una figura. El vespre vàrem fer una visita nocturna pel moll de Barcelona.

El segon dia vam anar al ZOO, me va agradar anar-hi perque podiem tenir una hora lliure, per veure diferents animals i l'expectacle de dofins. L'horabaixa vàrem anar a l'aquari, allà hi havia com un túnel que passaves per davall hi veies els peixos com et passaven per devora o per damunt, vaig fer un video per xuparse els dits, a dalt hi havia una sala de jocs i vam jugar una estona. I després com a tots els llocs a comprar!! El vespre vam anar a l'IMAX a veure un documental de l'antàrtida i un de taurons en tres dimensions, jo mai havia anat a veure res en tres dimensions, me va agradar molt!

El tercer dia ja tornavem cap a casa quina pena! En Tià ens va telefonar per veure si dormiem o no, jo mi vaig posar, i veies si dormiem! Ens va dir que faltava mitja hora per ser abaix. Si no hagues estat per ell hauriem fet tart. I després venga fer corregudes per vestir-mos i acabar d'enllestir la maleta.

La primera visita va ser al camp del Barça, la majoria de la nostra classe són del madrid però be crec que els hi va agradar, perque de veurer-lo per la tele o en directe, impresiona!! Després vam anar a la pista de gel, quan vàrem tenir els patins tots posats, cap a la pista! Hi vos puc dir que no sabeu els esclats que vaig veure, no n'havia vist tants mai!! Cada vegada que me girava en veia un en terra. No vos penseu jo també queia! Com tot el temps s'acaba i quan la gent no pegava tants desclats va ser l'hora de anar-nos. L'horabaixa vam anar a Cosmo Caixa (el Museu de la Ciència) i em va agradar perque podiem tocar moltes coses i les podies fer tu. Després d'aixo cap a l'aeroport! HOOOOO! Vàrem sopar allà i vam pujar a l'avió!

Quan varem arribar a Felanitx hi havia tots els pares i mares que ens esperaven! Bé no si m'enrrollat massa, però en resum m'ho vaig passar super, va ser una passada!!!!!!! Esper que hi hagi un altre viatge com aquest o millor!!--Mmonserrat95 20:28, 27 març 2007 (CEST)


Hola son na Neus hi vos escric auest comentari d'un viatge que mai olbidare es primer dia vam anar al musueu maritim a molta gent no se li sientia els oriculars.Afora varemhaver d'espear una hoa i mitja perque l'autocar no venia i vam dinar a corre-cuita.L'horabaixa varem anar al museu de la xocolata allàen vàren ensenyar d'on s'extreu varem vure figures i fins hi tot varem fer-nu una.Despues d'haver sopat varem anar a fer una visita nocaturna i de tornada es va veure la pedrera de per defore es molt bonica!El segon dia enns varem desperar i vam sentir renou d'aigua i nosaltres ja deim ja plou i aixo que avui era el dia que haviem de anarper dofore miram per la finestre de la habitaiói eren que feien les ceres netes. El zoo va esta molt be aunque no el varem acabar de visitar tot perue es molt gran i no ens bastava el temps va ser molt guai.A l'horabaixa vam anar a l'aquari va ser molt divertit varem pasar per davall duns cristalls i per damunt ens passaven els peixos i els taurons.El vespre a l'hora de sopar ens vam inventar el nom de tata veronica i tito enrique que ern els cambrers d'allà ekl vespre vam veure unes pel.licules a l'imax van ser molt divertides el tercer dia nosaltres ens vam adormir i sort d'en Sebestià que ens va crisar i ens va despertar perque sinò encara dormiriem (jeje)vam anar al camp nou on varem observar la llotja els trofeus una capella els vestuaris etc...Despues varem anar a patinar a la pista de gel al principi vaig pensar estare la meitat del temps al terra però només vaig caure dos pics.L'horabaixa vam anar al museu de la cencia ial plenetari.A l'hora de tornar vam volar amb tempesta.Va ser un viatge molt complex que mai oblidae.Esper tornar a fer viatges tan divertits.--Nmas95 19:43, 28 març 2007 (CEST)

Eines de l'usuari